EDITURA BIBLION

Editura Biblion

      Editura «Biblion» este prezentă pe piaţa de carte în Republica Moldova din 21 august 2003.

 Motto-ul „Cărţi pentru toţi”, a fost ales să fie pe logotipul nostru nu din întămplare. Ne străduim să satisfacem gusturile tuturor categoriilor de cititori: profesionale, sociale, cu vârsta înaintată, etc. În acelaş timp, viaţa nu stă în loc. Dezvoltarea tehnologiilor moderne, apariția cărților electronice moderează gama noastră de produse, schimbând accentele. În ultimii ani, se observă o dinamică mai activă de dezvoltare a literaturii de cadou şi în special a celei pentru copii. În acelaș timp, la mare căutareeste şi literatura cu profil profesional şi de afaceri, care servește drept un instrument bun pentru dezvoltarea afacerilor de succes. Dar și celelalte secțiuni de cărți, mai tradiționale, se menţin la același nivel datorită faptului, că marea majoritate a cititorilor noştri preferă în continuare carţile tipărite şi nu cele electronice.

     Monitorizând în mod constant piaţa ca să fim la curent cu apariţia celor mai bune, cele mai noi cărți, ne străduim să le livrăm cît mai prompt pe rafturile noastre. Lumea de carte modernă suferă de supraproducție. În felul acesta, este uneori dificil de orientat în fluxul enorm a literaturii. Dar datorită unei analize sistematice, reuşim să alegem din diversitatea propusă – cel mai bun asortiment. Avem un partenariat de încredere cu zeci de edituri din Rusia, România, Moldova.

     Nivelul înalt de profesionaism al consultanţilor «Biblion» permite lucrul individual foarte efectiv cu clienţii noştri. Noi aceptăm comenzi pentru orice tip de carte, la fel colaborăm cu mare plăcere şi cu clienţi corporativi.

     Cărţile traduse de către editura noastră nu sunt nicidecum inferioare dar căteodă depaşesc originalul. Suntem extrem de mândri de propriile noastre cărți, create de la zero. Niciodată nu stăm pe loc şi încercăm permanent să ne autodepaşim colaborănd cu cei mai buni autori, ilustratori și designeri. Cu o bucurie deosebită am lansat pe piaţă primele noastre caiete de scriere, cărţi cartonate şi abecedarul vorbitor, pentru care în prezent nu există analogie. Şi în viitor, Vă pregătim încă multe surprize!

Director: Anatoli Tisliuk

Anatoli Tisliuk: „Dacă vorbim despre capitală, Chișinăul întotdeauna a fost un oraș al iubitorilor de carte. Aici au fost foarte mulți profesioniști în domeniu, a fost dezvoltată infrastructura și industria literară, vorbesc de tipografii, edituri, librării. În perioada sovietică aici erau foarte mulți oameni care se ocupau de tipărirea cărților. Orașul este îmbibat de această atmosferă. În Moldova veneau persoane din toată fosta Uniune Sovietică ca să cumpere cărți de Ray Bradbury, Kurt Vonnegut care se editau aici. Nu se tipăreau doar ediții politizate, dar și clasici ai literaturii mondiale. Chișinăul rămâne și astăzi un oraș care citește, inclusiv datorită acestui trecut. Până în ziua de astăzi, deasupra Chișinăului plutește o aură literară.”

DRAGOSTEA DE CARTE INCEPE CU NOI!

EDITURA BIBLION

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)