Dictionare scolare

Colecţia „Dicţionare şcolare" este cea mai amplă colecţie de profil din tot spaţiul limbii române (până în prezent au apărut 19 titluri).
Colecţia include dicţionare lingvistice, bilingve, de domeniu. Toate tipurile de dicţionare sunt elaborate prin prisma teoriei lexicografice de ultimă oră.
Dicţionarele bilingve (român-străine şi străin-române) sunt de un volum suficient pentru vârsta şcolară şi nu numai. Unele sunt însoţite de un aparat metodic indispensabil (tabele de conjugări, verbe neregulate, instrumente gramaticale), iar cel francez şi cel englez includ şi transcripţiile în limba română, şi un minighid de conversaţie, care asigură capacităţi minime de a conversa într-o limbă de circulaţie universală.
Colecţia se distinge de alte dicţionare şcolare prin faptul că toate titlurile sunt tipărite în două variante de copertă (broşată şi legat), ce permite o diferenţiere apreciabilă a preţului de vânzare şi o accesibilitate mai mare pentru potenţialii cumpărători cu diferite venituri.
Dicţionarele din colecţie sunt permanent revăzute, actualizate şi completate ca urmare a numeroaselor împrumuturi lexicale din limbile străine, dar şi a evoluţiei vocabularului românesc în general. Începând cu 2007, toate titlurile sunt actualizate în conformitate cu Dicţionarul ortografic, ortoepic şi morfologic al limbii române (DOOM2, Academia Română, 2005) şi Dicţionarul Explicativ Ilustrat al Limbii Române (DEXI).

Dictionare scolare

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)